Sympathisanten

Op deze pagina vind u een overzicht van de sympathisanten van Bouwend Nederland Vakgroep GLAS. Deze bedrijven komen niet direct in aanmerking voor het lidmaatschap van Vakgroep GLAS, maar zijn wel geïnteresseerd in de dienstverlening van Vakgroep GLAS en de glasbranche.

Wilt u ook sympathisant van Bouwend Nederland Vakgroep GLAS worden, neem dan contact met ons op. Downloads: Sympathisantenreglement VG GLAS 2023

Baka Glass
Madridstraat 19
1175 RK lijnden
www.bakaglass.nl

 

Belned B.V.
Brasem 11
4941 SE Raamsdonksveer
www.belned.nl

 

Bostik Benelux B.V
Denariusstraat 11
4903 RC  Oosterhout
www.bostik.com

Bostik is een wereldwijd toonaangevende specialist in lijmen, afdichtingsmiddelen en wand- en vloerproducten. Bostik biedt met haar merk Zwaluw een totaalassortiment aan van hoogwaardige beglazingsproducten. Met de totaaloplossing voor iedere beglazingsklus weet je zeker dat je het juiste product bij de hand hebt.

 

 

G-Fittings GMBH
Marie Curie Strasse 16-18
D 46446 Emmerich am Rein
www.g-fittings.com 

 

Muyen Constructiebedrijf B.V.
Lingenweg 45
4003 CH Tiel
www.muyen.com

 

Lansing Unitra B.V.
Platinastraat 53
7554 NC Hengelo
www.lansing-unitra.eu

Lansing Unitra is producent van glasrestelen, imperialen en aanhangwagens voor het vervoer van glas en kozijnen. De producten worden met de hand vervaardigd uit hoogwaardige gelaste aluminium profielen, laag in gewicht en zeer solide, en zijn voor ieder type voertuig beschikbaar.

Onze activiteiten:
– Productie en montage van glasrestelen (voor buiten aan het voertuig en/of binnen in de laadruimte)
– Productie van aanhangwagens tbv glas/kozijnen vervoer
– Productie en montage van bedrijfswageninrichting

 

ONLEVELGmbH
Budbergerstrasse 5
46446 Emmerich am Rhein
www.onlevel.com
Mail: sales@onlevel.com
Tel: +31 (0)85-0872361

ONLEVEL is een groothandel op het gebied van glasbeslag. Met een
hoogwaardig magazijn net over de grens van Nederland, in Emmerich am Rhein bedienen wij de Europese markt. Een breed programma aan producten voor balustrades, deuren, ramen en wellness. Een echte “All Around Glass” specialist. Onze eigen engineeringafdeling ontwikkelt slimme en eenvoudig te monteren producten. Ook op maat en in elke gewenste kleur leveren is geen probleem met ons “Only You Programma”.

Onze activiteiten:
– Groothandel in glasbeslag


Pieterman Glastechniek B.V.
Industrieweg 28
3133 EE Vlaardingen
www.pieterman-glastechniek.com

Pieterman Glas- en Steentechniek is een internationale im- en exporterende handelsonderneming met vestigingen in België en Nederland. Pieterman biedt een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten aan, waarbij vlakglas en natuursteen altijd centraal staan. Hoewel we zelf geen glas en steen verhandelen, hebben al onze verkoopactiviteiten vrijwel altijd te maken met deze producten.

Onze activiteiten:
– Groothandel voor toebehoren vlakglas en natuursteen 

 

SAINT-GOBAIN INNOVATIVE MATERIALS INDUSTRIELAAN 129 
1070 BRUSSEL – Belgium
Website: www.saint-gobain-glass.be


VKO Software & Support Utrecht B.V.
www.vko.nl

Wij automatiseren glasbedrijven van eindklant tot producent in één systeem, voorzien van een centraal artikelbestand, zodat je meteen van start kan gaan. Met glasportaal kan je een offerte, orderbevestiging, bestelling, planning en factuur maken. Dit in een online omgeving welke altijd beschikbaar is.

De klant kan een order maken welke ingelezen kan worden, en deze kan digitaal worden besteld bij de leverancier. Glasportaal heeft een uniek artikelen bestand waardoor er geen overtik fouten gemaakt worden en je efficiënter kan werken.

Onze activiteiten:
– automatisering

 

Vlakglas Recycling Nederland
Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer
www.vlakglasrecycling.nl

VlakglasRecyclingNederland coördineert in opdracht van de leden van de Vakgroep GLAS van Bouwend Nederland de inzameling en recycling van het vlakglasafval in Nederland. Hierbij wordt gestreefd naar een zo hoogwaardig mogelijke recycling: van oud vlakglas weer nieuw (vlak)glas maken.

Onze activiteiten:
– Inzameling van vlakglasafval op vaste
– Verhuur van glascontainers voor renovatie-en sloopprojecten

Scroll naar boven