Wij zijn #doorbouwers – Bouw ook mee!

donderdag, 23 april 2020

Wij bouwen door. Want als de bouw stopt, kunnen we geen huizen, scholen en wegen meer bouwen en onderhouden. En dat is wel nodig.

Nu, maar ook straks. Daarom gaan wij door. Voor Nederland en voor ons allemaal. Met genoeg afstand, en zorg voor elkaar. Samen helpen we de bouw- en infrasector door deze crisis heen. Wij zijn #doorbouwers. Wij zijn Bouwend Nederland.

Bouwend Nederland start deze week met de campagne #doorbouwers om te laten zien dat de bouw- en infrasector, onder de huidige unieke omstandigheden, (verantwoord) doorbouwt. En, we vertellen wat er nodig is om door te blijven bouwen.
Naast de coronacrisis, hebben de problemen met stikstof en PFAS al maanden een grote impact op de bouw- en infrasector. We laten daarom, juist nu, zien dat de negatieve toekomstscenario’s die rondgaan met de juiste maatregelen af te wenden zijn voor onze sector. We benadrukken de maatschappelijke betekenis van de bouw en het belang van de bouw als motor voor de Nederlandse economie.

Wij zijn #doorbouwers
De commercial die de campagne ondersteunt is vanaf 22 april te horen op radio (NPO, Veronica, 100%NL en BNR) en vanaf vrijdag te zien op tv (publiek omroep). Daarnaast worden de social media kanalen van ‘De bouw maakt het’ (Instagram en Facebook) en Bouwend Nederland (Twitter en LinkedIn) ingezet.

Bekijk hier de tv-commercial via YouTube

Bekijk hier de campagnewebsite

Zie voor meer informatie de website van Bouwend Nederland

Deel dit op social
Scroll naar boven