Het beroep van de glaszetter is de laatste jaren een stuk ingewikkelder geworden. De komst van nieuwe glassoorten, verschillende soorten kozijnen en nieuwe plaatsingstechnieken hebben er toe geleid dat de eisen aan de glaszetter steeds strenger worden.

Van een glaszetter wordt verwacht dat hij bijvoorbeeld kennis heeft van het plaatsen van isolatieglas, brandwerend glas en/of veiligheidsglas. Tevens wordt van hem verwacht hij op de hoogte is van alle van toepassing zijnde normen en dat hij het werk veilig en gezond uitvoert.

Maar hoe weet u of de glaszetter op de hoogte is van al deze zaken en voldoende vakbekwaam is om het glas op een goede en veilige manier te plaatsen?

Vind hier uw glaszetter
Op deze website kunt u gemakkelijk en snel een goede glaszetter vinden. De glaszetters en de monteurs van de bedrijven op deze website worden allemaal periodiek geschoold, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de geldende plaatsingsvoorschriften en de van toepassing zijnde normen. Filter op het specialisme Glaszetten 24-uurs service glasschadeherstel en vind uw glaszetter.

Deel dit op social
Scroll naar boven