Uitreiking Glas Award verzet naar 16 september tijdens BouwBeurs

dinsdag, 10 november 2020

Vakgroep GLAS heeft besloten met een Glasplein deel te nemen aan de BouwBeurs. De tweejaarlijkse beurs in Utrecht vindt volgend jaar niet in februari maar in september plaats. Dit heeft gevolgen voor de Glas Award die nu niet op 18 maart maar op donderdag 16 september tijdens de beurs wordt uitgereikt.

De inschrijftermijn voor de Glas Award sluit nu op 1 juni 2021. Gisteren konden we melden dat de BouwBeurs van februari volgend jaar is verplaatst naar 13 tot en met 17 september.

De Glas Award wordt toegekend aan een bijzondere toepassing van vlakglas. Ook een innovatief product of een spraakmakend proces of initiatief in de vlakglassector komen in aanmerking. Dat geldt eveneens voor product- of organisatorische innovaties, bijvoorbeeld ter promotie van de toepassingen van vlakglas in het in- of exterieur. Alleen projecten en initiatieven die gerealiseerd zijn in Nederland mogen aangemeld worden. Ook een Innovatie Award en een Aanmoedigingsprijs worden volgend jaar uitgereikt.

Glas Award tweejaarlijks

De Glas Award is een tweejaarlijks initiatief van Vakgroep GLAS van Bouwend Nederland. Een onafhankelijke jury selecteert de nominaties. De leden van de vakgroep kiezen vervolgens de winnaars. Het Poortgebouw Hoog Catharijne in Utrecht, een project van Saint-Gobain Gevelbouw, was de winnaar in 2019. Solar Highways, een geluidsscherm met PV-panelen mede ontwikkeld door Scheuten, won toen de Innovatie Award.

Wilt u ook uw project aanmelden? Ga naar: www.glasaward.nl

Deel dit op social
Scroll naar boven