Sponsoring van Living the Glass Age is op vele manieren mogelijk

dinsdag, 03 mei 2022

Het jaar 2022 is door de United Nations uitgeroepen tot The International Year of Glass: The Year of Glass will celebrate the essential role glass has in Society. De UN pakt hierin de gehele scope van de toegevoegde waarde van glas in onze maatschappij. Van gebouwen en kunst tot aan communicatie (glasvezel).

Initiatief Living The Glass Age
Stichting UNexpected Glass wil glas en de toepassing van glas in al haar facetten breder op de kaart zetten en hiervoor een glass event organiseren. Het thema Living The Glass Age is een knipoog naar het stenen- en bronzen tijdperk, momenteel leven we met elkaar in het glazen tijdperk. Belangrijk uitgangspunt is de interactie tussen de verschillende disciplines, zoals kunst, bouw, technologie, communicatie, etc.

Programmering
Living the Glass Age is van 7 t/m 29 oktober 2022 in het Eemklooster te Amersfoort.

Naast het expositie drieluik: CONNECTED – THROUGH GLASS – INTO THE FUTURE  zullen er demonstraties, presentaties van innovatieve glasproducten en lezingen gegeven worden en is er ruimte voor het ontdekken wat glas kan door volwassenen en kinderen.

Samenwerking met derden, subsidies en sponsoring
De stichting werkt samen met het Eemklooster aan dit glasevenement. Inmiddels zijn er een aantal fondsen aangevraagd en is de stichting bezig met het aantrekken van sponsoren. In juni is er een Go-NoGo moment.

Bouwend Nederland Vakgroep Glas, Vlakglas Recycling Nederland en het Eemklooster hebben hun samenwerking toegezegd in de vorm van sponsoring en sponsoring in natura met o.a. de glazen klimwand en een ledendag in het Eemklooster. Het is een mooie gelegenheid om aan te sluiten bij IYoG 2022 van de Verenigde Naties.

Sponsoring
Sponsoring is op vele manieren mogelijk en de stichting gaat graag in gesprek over de mogelijkheden. Vermelding in de brochure/ op de website/ op banners, presentatie van innovatieve innovatieve glas producten tijdens het evenement of specifieke ondersteuning van een onderdeel. Neem hiervoor contact op met Titia Felderhof, unexpectedglass@gmail.com, tel. 06 218 04 032.

Sluit u ook zich aan bij The International Year of Glass 2022 om Living the Glass Age mogelijk te maken? Home | International Year Of Glass 2022 (iyog2022.org)

Liesbeth Boon; Helleput

Krista Israel; Last Flight of the Bumblebee

Titia Felderhof; Light your Dark Heart

Deel dit op social
Scroll naar boven