Leden promoten hun bedrijf op Studiekeuzebeurs Utrecht

dinsdag, 14 september 2021

Alle leden van Vakgroep GLAS kunnen hun bedrijf promoten door een bedrijfsnaamvermelding op de Studiekeuzebeurs Midden die gehouden worden op 26 en 27 november a.s. in de Jaarbeurs Utrecht. Het is de bedoeling dat leerlingen op deze manier in contact worden gebracht met toekomstige werknemers.

De glasbranche heeft mooie producten die een belangrijke rol spelen in de verduurzaming van woningen en in het verhogen van het wooncomfort. Maar om deze mooie producten te kunnen plaatsen zijn er veel vakkundige glaszetters nodig. Nieuwe glaszetters zijn echter moeilijk te vinden.

Start opleiding Glaszetter ROC Nieuwegein
Om aan de steeds toenemende vraag naar specialisten te voldoen, start binnenkort de opleiding Glaszetter aan het ROC in Nieuwegein. Met 22 leerlingen zit dit eerste leerjaar helemaal vol!
Om ervoor te zorgen dat ook het tweede leerjaar vol zit, worden er acties genomen om leerlingen te interesseren voor de opleiding Glaszetter. Hiervoor worden alle Vmbo’s benaderd en worden gastlessen aangeboden.

Wij brengen leden en leerlingen met elkaar in contact
Een andere actie is, dat wij promotie gaan maken op Studiekeuzebeurs Midden | Alles over studiekeuze | Jaarbeurs van 26-27 november 2021 . Vakgroep GLAS staat daar met een informatiestand over glas en over de opleiding Glaszetter. Het is de bedoeling dat er niet alleen promotie wordt gemaakt voor de opleiding, maar dat toekomstige leerlingen ook in contact worden gebracht met toekomstige werkgevers. Op de stand zal een jonge glaszetter aanwezig zijn om de bezoekers te woord te staan.

Je kunt hieraan meedoen door je bedrijfsnaam te laten vermelden op een banner in de stand. Wij vragen hiervoor een bijdrage van € 150 per bedrijf. Aanmelden hiervoor kan tot uiterlijk 31 oktober 2021 bij c.wittekoek@bouwendnederland.nl.

Deel dit op social
Scroll naar boven