Inschrijving Glas Award 2025 geopend

dinsdag, 09 april 2024

Ben je betrokken bij de totstandkoming van een glasproject en ben je trots op wat jullie hebben bereikt? Schrijf je project dan nu in via de Glas Award 2025 via www.glasaward.nl . De jury reikt ook een Innovatie Award en een Aanmoedigingsprijs uit.

Glas Award
De Glas Award wordt uitgereikt aan een bijzondere toepassing van vlakglas, een innovatief product of een spraakmakend proces of initiatief in de vlakglassector. Je kan óók inschrijven met een product- of organisatorische innovatie, of elk ander succesvol initiatief (bijvoorbeeld ter promotie van de toepassingen van vlakglas in het in- of exterieur). Alleen projecten die in Nederland zijn gemaakt, komen in aanmerking voor de prijs. Aanmelden kan tot 25 oktober 2024.

Innovatie Award en Aanmoedigingsprijs
Een onafhankelijke jury nomineert maximaal drie inzendingen. Daarbij heeft de jury juist ook aandacht voor kleinere initiatieven en projecten. De leden van Vakgroep GLAS brengen hun stem uit op de genomineerde bedrijven en bepalen zo de winnaar van de Glas Award.
De jury selecteert daarnaast de winnaars van de Innovatie Award en Aanmoedigingsprijs.

Juryleden
De onafhankelijke jury van de Glas Award bestaat uit: Peter van Rhede (voorzitter), Peter van Dijk van Kenniscentrum Glas, Edwin Groot van Stichting Klantgericht Bouwen, Mathijs van de Vliet van Adviesbureau Köhler Peutz BV en Jan Belis van de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur van de Universiteit Gent.

Publicatie genomineerde bedrijven
Het vakblad Glas in Beeld zal uitgebreid aandacht besteden aan de genomineerde bedrijven. Uitgever Eisma Bouwmedia, uitgever van dit vakblad, is mediapartner van de Glas Award 2025.

Uitreiking Glas Award 6 februari 2025
De uitreiking van de Glas Award vindt plaats tijdens de Bouwbeurs in de Jaarbeurs Utrecht op donderdag 6 februari  2025 van 17.00 tot 19.00 uur. Reserveer deze datum alvast in je agenda.

Meer informatie, het wedstrijdreglement en het digitale inschrijfformulier zijn te vinden op glasaward.nl of neem contact op met het secretariaat van Vakgroep GLAS via 079-325 22 20.

Deel dit op social
Scroll naar boven