Inschrijving Glas Award 2023 van start!

dinsdag, 06 september 2022

Iedereen die betrokken is bij de totstandkoming van een glasproject (architecten, producenten, glasbedrijven, aannemers etc.) kan zich nu inschrijven voor de Glas Award 2023 via www.glasaward.nl!

De Glas Award wordt toegekend aan een bijzondere toepassing van vlakglas, een innovatief product of een spraakmakend proces of initiatief in de vlakglassector. Maar ook product- of organisatorische innovaties, evenals elk ander succesvol initiatief worden verzocht om in te schrijven (bijvoorbeeld ter promotie van de toepassingen van vlakglas in het in- of exterieur). Alleen projecten die gerealiseerd zijn in Nederland mogen aangemeld worden.

Aanmelden kan tot 1 november 2022.

Ook aandacht voor kleinere initiatieven en projecten
Maximaal worden drie inzendingen genomineerd voor de Glas Award. Dit gebeurt door een onafhankelijke jury. De jury heeft ook dit jaar veel aandacht voor kleinere initiatieven en projecten. De leden van Vakgroep GLAS brengen hun stem uit op de genomineerde bedrijven en bepalen hierdoor de winnaar van de Glas Award.

Uitreiking drie Awards
Ook worden er een Innovatie Award en, indien van toepassing, een Aanmoedigingsprijs uitgereikt. Deze Awards worden bepaald door de jury, de uitreiking vindt plaats op donderdag 9 februari 2023 in de Jaarbeurs te Utrecht (tijdens de Bouwbeurs).

Jury Glas Award
Een onafhankelijke jury van de Glas Award bestaat uit: Peter van Rhede (voorzitter), Peter van Dijk van Kenniscentrum Glas, Edwin Groot van Stichting Klantgericht Bouwen, Mathijs van de Vliet van Adviesbureau Köhler Peutz BV en Jan Belis van de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur van de Universiteit Gent.

Aandacht aan genomineerde bedrijven
Glas in Beeld zal in nummer 1 – 2023 uitgebreid aandacht besteden aan de genomineerde bedrijven. Uitgever Eisma Bouwmedia, uitgever van dit vakblad, is mediapartner van de Glas Award 2021.

Meer informatie
Meer informatie, het wedstrijdreglement en het digitale inschrijfformulier kunt u vinden op de website glasaward.nl of neem contact op met het secretariaat van Vakgroep GLAS via
079-325 22 20.

 

Deel dit op social
Scroll naar boven