De waarde van glas – campagne voor glasbedrijven

Met de nieuwe campagne ‘De waarde van glas’ vergroten we de zichtbaarheid van glaszetters en glashandels onder aannemers en architecten. Bijzonder aan deze campagne is dat er maandelijks nieuw promotiemateriaal beschikbaar is voor uw bedrijf om zelf in te zetten op uw website en social media.

Zichtbaar bij aannemers en architecten
De campagne is erop gericht om aannemers en architecten al in een vroeg stadium van een bouw- of renovatieproject na te laten denken over de waarde van glas. Van praktische toepassingen zoals veiligheid, isolatie en geluid, tot aan design en comfort. Met daarin ook aandacht voor toepassingen van glas in de gebouwde omgeving. Het doel is om u als glaszetbedrijf zichtbaarder te maken in de keten. Op de speciale campagnepagina is meer informatie beschikbaar voor opdrachtgevers. Ook vinden zij daar snel en eenvoudig een gespecialiseerd glasbedrijf bij hen in de buurt.

Hoe gaat u zelf met het materiaal aan de slag?
Wij, als brancheorganisatie, voeren actief campagne op onze eigen social mediakanalen. We raden u aan ook zélf met het promotiemateriaal aan de slag te gaan. Hoe? Elke maand plaatsen we nieuwe middelen die u rechtenvrij mag inzetten op uw website en op uw social mediakanaken. Denk dan bijvoorbeeld aan een artikel over de voordelen van veiligheidsglas dat u kunt plaatsen op uw website. Of een kort bericht over een veelgestelde vraag voor Twitter of Linkedin. Er is ook mooi foto- en videomateriaal beschikbaar.

Wilt u maandelijks deze content zelf ontvangen? Meld u dan nu aan via www.dewaardevanglas.nl. 

Samen maken we de mogelijkheden van vlakglas zichtbaar!

Scroll naar top